perjantai 15. elokuuta 2014

Hassua miten aika kulkeekaan.

Miten me ollaankin jo syksyssä? Tai syksyltähän tämä jo tuntuu kun kaikki koulussa ovat. Paitsi minä. Halusin pitää välivuoden kaikesta tästä sähläämisestä ja ehkä oli ihan hyvä päätös.

Meikä muutti tuossa kesän aikana kämpiksestäni irti ja nyt asustelen itekseni pikku kolosessani. Laittelen kuvia tänne sit ku tää kolo on paremmas kunnossa äxdee. Oon käyny täs kesän aikana Lahdessa, Kuopiossa, Stadissa ja muissa pikku paikoissa joita ei nyt tuu mielee. On ollu coneja, rippijuhlia, synttäreitä ja läksijäisiä. Kaverit vaihtanu paikkakuntaa ja porukka pienentyny. Pitäsköhä sitä itekkii harkita muualle muuttamista. On tää Mikkeli niin nähty paikka ja todettu etten saa täältä mitään irti. 

Aattelin, että jos jaksaisin kirjoitella tänne taas vähän useemmin. Taisin viime postauksessakin niin sanoa ja kappas neljä vai viisi kuukautta siitäkin ku viimeeksi kirjoitin tänne.

Mutta joo sain tossa kesällä tietää, että ensimmäiset korealaiset poitsut on tulossa SUOMEEN esiintymään. Why? Kuka haluu tulla tänne käpylandiaan? Noh eihän se mua haittaa. Oon kyseistä bändiä kuunnellu kuitenki jo vuoden ja ehkä enemmänki. En oo siis menossa keikalle vaan sen takia että ne on kuumia, lol. LedApple esiintyy Helsingin Glorialla 24.8.2014 eli ensi viikolla.WIPII!

Ja ens kuussa on Tampereella ihanainen Tracon. Siellä meinasin viettää koko viikonlopun sitten muutaman kaverin kanssa. Niin sanottuna conikesän päättäjäiset koska eipä muita huippu coneja ookkaan sitten enää tnä syksynä. Waiting for next summer! 

Redhair

imma gonna eat u

Wappu 2014

No one can hear me scream

Mah buddies

Me today.

Pikkune sai naimaluvan 





.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Well hello there!




Aki says bye for now! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti